fbpx

Cum ești perceput în online?

Conform ultimelor statistici privind numărul de utilizatori în social media, suntem 9.6 milioane de români  înregistrați pe Facebook, de departe cea mai populară rețea socială de la noi.

Fiecare utilizator folosește după bunul plac Facebook-ul, unii preferând sa îl utilizeze în interes de business, alții țintind consolidarea brandului personal, iar ceilalți folosindu-l în interes privat, ca o platformă pe care păstrează legătura cu familia și prietenii prin mesaje private, dar și prin distribuirea de conținut foto, video sau linkuri externe.

Orice acțiune pe care o întreprindem în mediul online lasă o amprentă digitală, iar suma tuturor acțiunilor noastre ne creionează un profil cu care putem fi sau nu de acord.

Universitatea Cambridge a dezvoltat un tool de analizare a contului personal de Facebook sau Twitter, având în spate un AI care scanează amprenta noastră digitală. In spatele acestui instrument stă o cercetare efectuată pe mai mult de 6 milioane de conturi de social media corelată cu rezultatele testelor psihometrice.  Noi ne-am jucat cu acest tool și am fost suprinsi de rezultate.

Dacă ești curios să afli cum îți analizează un AI profilul de Faceook, îl poți utiliza foarte simplu și gratuit accesând link-ul ☛ https://applymagicsauce.com/demo.html

Te poți conecta cu Facebook sau, după caz, cu Twitter, și cât ai spune “learnbydoing” primești modul în care ești perceput în online.

Enjoy!

Echipa My HR Lab