fbpx

Testimoniale

RALUCA STAMATE

Employer Branding Manager @ Rompetrol

SABINA CANANAU

IT Recruitment Lead @ Cognizant Softvision

DIANA SUMANARIU

Sr Manager, Business Operations @ Adobe

EMILIA MANOLACHE

Talent Acquisition Partner @ Edenred Digital Center

VICTOR FELEA

ICT TA Lead for Professional Services @ Cegeka

ANDREEA DIANA MOLDOVAN

Head of Recruitment @ Raiffeisen Bank România

CEZAR BURLACU

Buyer @ Carrefour România

RALUCA HRITCU

HR Manager @ Roland Berger

ANA-MARIA CRISTEA

Recruitment & Employer Branding Consultant @ CEC Bank

VLAD BALTAGI

Engineer @ Adobe Romania

ALIN BOICU

HR Team Lead @ Cognizant Softvision

ALINA MARIA MANU

Responsabil HR @ Leroy Merlin

Noutățile pe care mi le-a adus workshop-ul de „Social Media pentru HR”? Recomandările setărilor paginii de LinkedIn, promovarea job-urilor pe Instagram cu o identitate vizuală potrivită și tips & tricks despre organizarea unor sesiuni de “how to use LinkedIn” pentru colegi.

Mi-a plăcut că a fost interactiv, că am lucrat în grupuri diferite și am aflat multe lucruri utile - ex: tool-urile de verificare a textului și cele pentru postările pe LinkedIn. Mi-a plăcut și partea de la final când am analizat postările colegelor. Întregul workshop „Anunț creativ de Recrutare” a fost foarte practic și fain, am plecat cu multe notițe și idei pe care abia aștept să le pun în practică!

Ca de obicei, îmi place interacțiunea din timpul workshopurilor și modul în care sunt prezentate lucrurile - foarte interactiv, trecând ușor de la un subiect la altul, fără să se simtă că trebuie bifat ceva anume, foarte flexibil și la obiect. Recomand workshopul de EB pentru că, pe lângă aflarea de noi tool-uri care ajută la postari media și multe sugestii aplicabile pe nevoile cursantului, toate lucrurile amintite pe parcursul zilei pot genera idei noi pe care le putem folosi în munca noastra de zi cu zi.

La workshop-ul de „Tehnici de vânzare și negociere cu candidații & hiring managerii” cel mai mult mi-a plăcut partea de automatizare a mesajelor și faptul că am aflat de noi tool-uri digitale care îmi vor eficientiza și mai mult munca.

În mare parte, legat de workshopul “Recruiter's Personal Brand”, consider că am rămas cu ideea de a recruta activ într-o formă cât mai creativă. Aici mă refer la mesaje și modul în care am reușit să le structurăm. Totodată, mi s-a părut interesantă și abordarea din workshopul de “Sales Techniques”, în special poziționarea pe care de multe ori o aveam față de candidat. Deja aplic sugestiile primite în cadrul workshopului - dupa prima ofertă, funcționează :).

Beatrice este un trainer foarte bine pregătit și pasionat de tot ceea ce face. Am participat la unul dintre workshop-urile ei și am fost impresionată de modalitatea de abordare și de utilitatea trainingului. După această experiență, jumătate dintre membrii echipei mele au participat la un workshop My HR Lab :).

O prezentare detaliată care m-a ținut atent de la un capăt la altul. Exerciții practice foarte ok, m-au scos din zona de confort la început, dar într-un mod placut...ajungi să îți dorești să exersezi și să afli din ce în ce mai multe. Recomand workshopul de Tehnici de Interviu pentru că are o abordare “out of the box”, foarte practic și cu posibilitate de aplicare rapidă a cunoștințelor dobândite. În plus, un trainer care te ține în priza este de apreciat :).

Un altfel de training ,,one on one’’. Clar a ajutat faptul că am fost singurul participant deoarece am avut parte de toată atenția trainerului. Nice că a fost totul practic, cu exerciții utile și discuții concrete despre cazurile mele. La My HR Lab găsești soluții rapide pentru problemele tale de headhunting și HR. Thanks for everything!

Pentru mine elementele de noutate ale workshop-ului de „Talent Search & Employer Branding” au fost metodele de optimizare ale paginii de LinkedIn și cele de căutare ale candidaților folosind motorul de căutare Google. De asemenea, am înțeles importanța colaborării cu departamentul de comunicare.

Cel mai mult mi-au plăcut jocurile de role-play, sugestiile pentru evaluarea potențialului candidaților și sondarea competențelor. Recomand workshop-ul Tehnici de Interviu pentru că este o oportunitate de dezvoltare a conceptelor și metodelor de intervievare.

Mi-au plăcut interactivitatea, discuțiile libere, schimbul de idei și faptul că am descoperit tool-uri free utile pentru îmbunătățirea contactării candidaților. Cu siguranță recomand workshop-ul de „IT Talent Search Strategy”.

Jocul de rol mi-a plăcut cel mai mult pentru că m-a ajutat să îmi dau seama de erorile pe care le fac. Fiecare subiect discutat a avut în sine o noutate și aș recomanda workshopul de Tehnici de interviu altor persoane, pentru că reprezintă baza a ceea ce înseamnă recrutare.

Clienții noștri