fbpx

Workshop-urile lunilor Februarie & Martie

Primele workshop-uri interactive de HR marca My HR Lab au fost deja planificate! Ia laptopul si hai alături de noi pentru a învața “by doing” cum să recrutezi eficient pe LinkedIn, cum să ajungi la cei mai potriviți candidați IT pentru poziția pe care o ai în recrutare, dar și cum să construiești imaginea de angajator în social media.

Vino cu laptop-ul și pleci cu strategii de recrutare și employer branding în social media!

20 FEB de la 10:00 – 14:00

LINKEDIN INSIDE-OUT, 145 €

În acest laborator de 4 ore învățăm împreună cum să utilizam LinkedIn-ul eficient în recrutare, cum să ne organizăm proiectele în derulare în lipsa unui cont Premium, învățăm totul despre platforma din perspectiva unui recruiter, dar și cum să scriem un anunț de job care să obțină vizualizări relevante.

Pentru agenda completă, costuri și înscrieri, AICI

 

23 FEB de la 09:30 – 17:30

IT RECRUITMENT LAB, 325 €

Daca ești în căutare de talente în IT, atunci avem un loc pentru tine în laboratorul de IT Recruitment, unde vom descoperi împreună platformele specifice preferate de IT-iști, dar și cum să îi „prindem”. Învățăm împreună pe parcursul unei zile cum să construim strategia de recrutare a candidaților IT, dar și cum să îi căutăm eficient prin toate platformele și tool-urile potrivite.

Pentru agenda completă, costuri și înscrieri, AICI

 

20 MAR de la 09:30 – 17:30

EMPLOYER BRANDING IN SOCIAL MEDIA, 295 €

În acest laborator învățăm împreună cum să construim strategia de promovare a imaginii de angajator în social media, cum să facem auditul canalelor de social media, cum să concepem planul editorial, dar și cum să gestionam platformele utilizate prin tool-uri care ne salvează timpul.

 Pentru agenda completă, costuri și înscrieri, AICI