fbpx

Echipă

Bun venit la My HR Lab!

Din 2015 schimbăm modul în care specialiștii din HR, managerii și toți cei implicati în procesele de resurse umane învață. @My HR Lab nu găsești PowerPoint-uri și manuale fizice pentru că aplicăm metoda “learn by doing” - orice workshop sau sesiune de consultanță se desfășoară cu laptopurile deschise. Participanții construiesc strategii și lucrează în timp real la rezolvarea unor cazuri concrete cu care se confruntă, iar la final materialele le rămân în format electronic, “ready to use”.

Consultanță & Workshop-uri interactive în HR
100% practic ✪ interactiv ✪ friendly

Despre noi

Beatrice Galațanu

OWNER & TRAINER

Owner, trainer și consultant @My HR Lab, am 12 ani de experiență în resurse umane. De 8 ani dezvolt și livrez training-uri și ajut companiile să își regândească creativ procesele de HR.

Mihaela Galațanu

HEAD OF MARKETING & CONSULTANCY

Head of Marketing & Consultancy @ My HR Lab, pasionată de research și digital marketing, sunt orientată spre generarea și implementarea de soluții și idei noi.   

Camelia Deaconu

TRAINER & CONSULTANT

Trainer @My HR Lab cu o experiență de 7 ani în HR, având o expunere la activități de recrutare, training, employer branding, onboarding și evaluare de performanță.

Cristina Pană

TRAINER & CONSULTANT

Trainer colaborator @My HR Lab și Co-Founder și Certified Scrum Master la DOvelopers, de 3 ani facilitez și livrez programe de învățare și Agile Coaching pentru echipe software. 

Salomeea Florea

TRAINER & CONSULTANT

Sunt trainer și colaborator My HR Lab, cu două mari pasiuni HR-istice: una mai veche - employer branding, și una mai nouă - people development.

Alina Stroe

DIGITAL & SOCIAL MEDIA MANAGER

Mă ocup activ de promovarea și de imaginea My HR Lab în online și offline, și de strategia de conținut.

Raisa Oprea

TRAINER & CONSULTANT

Trainer colaborator @My HR Lab și Recruiter Freelancer, am o experiență de peste 10 ani în domeniul HR, cu expunere la diverse activități conexe recrutării și focus constant pe recrutare IT din 2015.