fbpx

Echipă

Bun venit la My HR Lab!

Din 2015 schimbăm modul în care specialiștii din HR, managerii și toți cei implicati în procesele de resurse umane învață. @My HR Lab nu găsești PowerPoint-uri și manuale fizice pentru că aplicăm metoda “learn by doing” - orice workshop sau sesiune de consultanță se desfășoară cu laptopurile deschise. Participanții construiesc strategii și lucrează în timp real la rezolvarea unor cazuri concrete cu care se confruntă, iar la final materialele le rămân în format electronic, “ready to use”.

Consultanță & Workshop-uri interactive în HR
100% practic ✪ interactiv ✪ friendly

Despre noi

Beatrice Galațanu

OWNER & TRAINER

Owner, trainer și consultant @My HR Lab, am 12 ani de experiență în resurse umane. De 8 ani dezvolt și livrez training-uri și ajut companiile să își regândească creativ procesele de HR.

Mihaela Galațanu

HEAD OF MARKETING & SALES

Head of Marketing & Sales My HR Lab, pasionată de research și marketing, sunt orientată spre generarea și implementarea de soluții și idei noi.   

Camelia Deaconu

TRAINER & CONSULTANT

Trainer @My HR Lab cu o experiență de 7 ani în HR, având o expunere la activități de recrutare, training, employer branding, onboarding și evaluare de performanță.

Florian Damian

TRAINER COLABORATOR

Sunt trainer și colaborator @My HR Lab, super pasionat de sourcing, boolean, social și semantic search. Am lucrat în companii precum Facebook, 1&1 Internet Development, Misys și în consultanță HR.

Cristina Pană

TRAINER & CONSULTANT

Trainer colaborator @My HR Lab și Co-Founder și Certified Scrum Master la DOvelopers, de 3 ani facilitez și livrez programe de învățare și Agile Coaching pentru echipe software. 

Salomeea Florea

TRAINER & CONSULTANT

Sunt trainer și colaborator My HR Lab, cu două mari pasiuni HR-istice: una mai veche - employer branding, și una mai nouă - people development.

Corina Matu

TRAINER COLABORATOR

Trainer colaborator @My HR Lab și entuziasmată de employer branding, am misiunea de a crește practicile de employer branding în randul oamenilor de HR & marketing din România.

Olivia Vereha

TRAINER COLABORATOR

Trainer și colaborator @My HR Lab și co-fondatoare la Code4Romania. De 3 ani livrez traininguri de UX.

Diana Furtună

BRAND AMBASSADOR

Brand Ambassador My HR Lab, sunt pasionată de zona de dezvoltare și training, dar și de social media, digital marketing și automatizare.

Alina Stroe

DIGITAL & SOCIAL MEDIA MANAGER

Mă ocup activ de promovarea și de imaginea My HR Lab în online și offline, și de strategia de conținut.