fbpx

Consultanță

Din 2015 susținem companiile să își construiască inovativ procesele de HR. Aplicăm cel mai bun mix de metode agile, digitale și design thinking, cu o atitudine friendly-creativă.

Candidate Experience

Până acum am susținut peste 1500 de hiring managers și profesioniști HR să își definească, construiască și să aplice elementele importante în experiența candidatului, prin strategii de employer branding precum: >  procese de aplicare simple & prietenoase >  anunțuri de recrutare atractive >  pagini interactive de carieră & angajatori (web și social media) >  campanii interne și externe de comunicare care să atragă candidații >  experiențe cool de interviu pentru toate persoanele implicate în recrutare (hiring managers, HR, candidați, colegi din echipe).

Onboarding Experience

Peste 40 de companii și-au refăcut alături de noi strategiile de onboarding și până în prezent am livrat: > zile de induction gamified cu feedback 100% pozitiv din partea noilor angajați intergați >  programe creative de mentorat sau buddy care au scăzut turoverul la zero%  >  journey maps agile pentru toate persoanele implicate în onbaording   >  welcoming kits & emails out-of-the-box >  checklists-uri & formulare de feedback interactive.

Employee Experience

In ultimii 5 ani am susținut peste 250 de companii multinaționale și locale să își implice colegii în: > programe 100% interactive de learning & development >  inițiative de employer branding (videouri, testimoniale și campanii creative online & offline) >  procese agile de performance management  >  crearea proceselor de HR deja menționate. Împreună cu echipele interne am utilizat metode agile, design thinking și platforme digitale pentru a livra soluții personalizate.

DACĂ AI NEVOIE DE SUPORT pe oricare dintre topicurile de HR de mai sus sau ai alte idei pe care vrei să le implementezi, hai să discutăm! Dă-ne un semn la [email protected]