fbpx

Testimoniale

ADELA AVRAM

International Recruitment Team Lead @ Endava

EDUARD DRĂGHICI

Employer Branding Responsible @ Carrefour România

DIANA SUMANARIU

Sr Manager, Business Operations @ Adobe

ANDREEA STATE

Recruitment Coordinator @ Ubisoft

VICTOR FELEA

ICT TA Lead for Professional Services @ Cegeka

ANDREEA DIANA MOLDOVAN

Head of Recruitment @ Raiffeisen Bank România

CEZAR BURLACU

Buyer @ Carrefour România

RALUCA HRITCU

HR Manager @ Roland Berger

STEFANA SPATACEAN

HR Business Partner @ Unicredit

VLAD BALTAGI

Engineer @ Adobe Romania

RALUCA MUNTEAN

Recruitment Specialist @ Bosch Engineering Center

ALINA MARIA MANU

Responsabil HR @ Leroy Merlin

Așteptările mele cu privire la workshopul de Talent Search IT au fost atinse. Am vrut să învăț ceva și cu siguranță pot spune „misiune îndeplinită”. Momentele WOW din cadrul cursului au fost diferitele hackuri, x-raingul, motivația de a face research și exercițiile, care au fost foarte bune.

Am lucrat împreună cu Beatrice pe proiecte de recrutare și employer branding și pot să afirm cu tărie că este unul dintre cei mai buni consultanți HR de pe piața locală. Inteligentă, pasionată de segmentul resurselor umane și mereu dispusă să ajute, Beatrice oferă soluții și instrumente relevante, înțelege nevoile specifice ale bussinessului și își adaptează abordarea în funcție de client sau organizație. #MyHRLab #Rulzzz 🤘

Ca de obicei, îmi place interacțiunea din timpul workshopurilor și modul în care sunt prezentate lucrurile - foarte interactiv, trecând ușor de la un subiect la altul, fără să se simtă că trebuie bifat ceva anume, foarte flexibil și la obiect. Recomand workshopul de EB pentru că, pe lângă aflarea de noi tool-uri care ajută la postari media și multe sugestii aplicabile pe nevoile cursantului, toate lucrurile amintite pe parcursul zilei pot genera idei noi pe care le putem folosi în munca noastra de zi cu zi.

De fiecare dată My HR Lab e o surpriză plăcută. Înca o experiență de workshop reușit - Onboarding Creativ. Informațiile sunt prezentate într-un mod interactiv, organizat, relaxat, cu multe exemple, astfel încat au fost ușor de asimilat. Noi cunoștințe pe care abia aștept să le pun în practică!

În mare parte, legat de workshopul “Recruiter's Personal Brand”, consider că am rămas cu ideea de a recruta activ într-o formă cât mai creativă. Aici mă refer la mesaje și modul în care am reușit să le structurăm. Totodată, mi s-a părut interesantă și abordarea din workshopul de “Sales Techniques”, în special poziționarea pe care de multe ori o aveam față de candidat. Deja aplic sugestiile primite în cadrul workshopului - dupa prima ofertă, funcționează :).

Beatrice este un trainer foarte bine pregătit și pasionat de tot ceea ce face. Am participat la unul dintre workshop-urile ei și am fost impresionată de modalitatea de abordare și de utilitatea trainingului. După această experiență, jumătate dintre membrii echipei mele au participat la un workshop My HR Lab :).

O prezentare detaliată care m-a ținut atent de la un capăt la altul. Exerciții practice foarte ok, m-au scos din zona de confort la început, dar într-un mod placut...ajungi să îți dorești să exersezi și să afli din ce în ce mai multe. Recomand workshopul de Tehnici de Interviu pentru că are o abordare “out of the box”, foarte practic și cu posibilitate de aplicare rapidă a cunoștințelor dobândite. În plus, un trainer care te ține în priza este de apreciat :).

Un altfel de training ,,one on one’’. Clar a ajutat faptul că am fost singurul participant deoarece am avut parte de toată atenția trainerului. Nice că a fost totul practic, cu exerciții utile și discuții concrete despre cazurile mele. La My HR Lab găsești soluții rapide pentru problemele tale de headhunting și HR. Thanks for everything!

Pentru mine experiența MY HR LAB a însemnat ,,awareness’’. Florian - trainerul nostru, a fost foarte deschis și dispus să ofere clarificări. #Multumesc @MyHRLab

Cel mai mult mi-au plăcut jocurile de role-play, sugestiile pentru evaluarea potențialului candidaților și sondarea competențelor. Recomand workshop-ul Tehnici de Interviu pentru că este o oportunitate de dezvoltare a conceptelor și metodelor de intervievare.

Talent Search IT - un workshop cu adevărat extraordinar. Trainerul - Florian, este o persoană foarte pasionată de tot ceea ce face și am învățat multe lucruri noi care îmi vor fi utile în viitor. Keep on the good work :)!

Jocul de rol mi-a plăcut cel mai mult pentru că m-a ajutat să îmi dau seama de erorile pe care le fac. Fiecare subiect discutat a avut în sine o noutate și aș recomanda workshopul de Tehnici de interviu altor persoane, pentru că reprezintă baza a ceea ce înseamnă recrutare.

Clienții noștri